Abonneren  Inloggen

Even een levensechte stier of champagnefles printen

29 januari 2019
Premium

U wilt een champagnefles van bijna twee meter? Of een levensechte stier om aandacht te trekken? Geen probleem, printen we even. Zo makkelijk is het nu om grootformaat promotiemiddelen te produceren. Volgens Avner Israeli, ceo van 3D-printmachineproducent Massivit 3D is ‘the sky the limit’. En dat lijkt waar, want deze week staat er zelfs een compleet 3D-geprinte concept car op het Festival Automobile International in Parijs.

In de week dat in de pers te lezen was dat 3D-printen volgens de University van Michigan ineens honderd keer sneller kan en dat ook bouwondernemingen gaan 3D-printen, opende het Israëlische Massivit 3D  haar Europese democenter. Massivit richt zich met haar 3D-printkunsten in eerste instantie op de markt van visuele communicatie. Zie hieronder voor meer voorbeelden van de bijzondere producties. Di


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren