Abonneren  Inloggen

Grote overname in out-of-home media

13 maart 2019

Het Britse beursgenoteerde Ocean maakte op 12 maart bekend dat het de activiteiten overneemt van de Nederlandse reclamebedrijven Interbest en Ngage Media. Dit is de eerste overname van Ocean op het Europese continent.

Ocean zegt dat deze acquisities de kans bieden om in een zich sterk ontwikkelende markt, die vergelijkbaar is aan het VK, hun filosofie, lees: de sterk digitaliserende communicatie in een digitaliserende (stads)wereld via out-of-home (OOH) reclame ook op het vasteland uit te breiden. De overgenomen bedrijven zijn leidende bedrijven in Nederland met grootformaat buitenreclame, zoals masten die met name locaties hebben bij grote steden als Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Zowel Interbest als Ngage werken met digitale schermen, Ngage zelfs 100 procent.