Abonneren  Inloggen

Clif Designs: samenwerking The Wrapfactory en Wrap Works

2 december 2021

The Wrapfactory en Wrap Works hebben hun krachten gebundeld en vanaf 1 december 2021 samen een nieuw bedrijf opgericht. Onder de naam Clif Designs BV distribueren ze Paint Protection Films van het merk Clif Designs onder monteurs, dealers en partners binnen Nederland, Belgie en Luxemburg.

Clif Designs

De folies van Clif Designs zijn Paint Protection Films en LPU Tintfilms die waterafstotend en vuilwerend zijn en beschermen tegen steenslag. Daarnaast zijn de folies snel en makkelijk aan te brengen waardoor het monteren weinig tijd kost.

Trainingen

Naast het leveren van deze folies aan monteurs en dealers, geeft het bedrijf ook trainingen. Clif Designs heeft verschillende trainingsprogramma's ontwikkeld waarmee startende en ervaren monteurs de kneepjes van de folies onder de knie krijgen waardoor er zelfs 10 jaar garantie op de folie en montage gegeven kan worden.

Clif Designs Certified Installer

Na een doorlopen training mag men zich Clif Designs Certified Installer noemen. Dit biedt voordelen zoals op maat (pre-cut) aangeleverde folie voor betere montage, professionele ondersteuning van het sales-team, actieve doorverwijzingen van montage aanvragen, voorrang bij bestellingen, speciale Certified Installer tarieven, en meer.