Abonneren  Inloggen

Van afvalwater naar eau de toilet

3 januari 2023

Het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier wilde laten zien dat het afvalwater omzet in hoogwaardig gezuiverd water. Samen met designbureau Today bedacht het een uiting die aangeeft dat je er zelfs een Eau de Toilet -what’s in a name- van kan maken.

De Eau de Toilet is een 100% natuurlijk product, gemaakt van gezuiverd rioolwater en ontwikkeld in samenwerking met een parfumeur. Printmanagementbureau Platform P coördineerde het grafische traject. De huls van het award-winnend design met typografie die tegelijk de nevel uit de flacon verbeeldt, is in wit gezeefdrukt op fsc 290 grams muskat brown karton. Het doosje en interieur is gemaakt van 350 grams fsc tweezijdig sulfaatkarton en full colour bedrukt.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters