Abonneren  Inloggen
Van onze partner Verspreiden.com

Twee gouden tips voor een sterke lokale campagne

26 januari 2023

Wanneer je als ondernemer (of voor jouw klant) echt lokaal impact wilt maken is het verstandig om zowel offline media alsook online media in te zetten. Dat is natuurlijk vanzelfsprekend. Wij geven je twee gouden adressen waar je eigenlijk niet omheen kunt als je een sterke lokale campagne wilt lanceren.

Tip 1:
Zichtbaar.nu: Maak super eenvoudig een onlinecampagne

Het eerste adres is Zichtbaar.nu. Het platform is nog vrij nieuw, maar het is een pareltje als je snel een onlinecampagne wilt lanceren. Met Zichtbaar.nu zet jij in een paar klikken zelf een onlinebannercampagne online. Jij bepaalt waar en hoeveel mensen jouw banner zien. Zichtbaar.nu presenteert jouw online banners op de meest populaire websites van Nederland, waaronder nu.nl en buienradar.nl, en ze vertonen de banners alleen aan website bezoekers uit jouw geselecteerde omgeving. Online én lokaal dus! Via de handige ontwerptool kun je zelf in een handomdraai een opvallende banner maken. Zelf een banner aanleveren (4 formaten mogelijk) is natuurlijk ook mogelijk. Geen prijzige en langdurige trajecten meer, maar gewoon direct online zichtbaar met jouw boodschap.

Tip 2:
Verspreiden.com: Hét platform voor huis-aan-huisverspreiding en Direct-Mail

Voor veel ondernemers in de grafische branche is dit geen nieuwtje meer. Maar toch hoort hij in dit lijstje thuis. Verspreiden.com maakt het maken en verspreiden van drukwerk, jouw huis-aan-huis reclame en direct mails eenvoudig én voordelig. Een handige tool loodst je door de vragen en keuzes. Folders, kaarten, flyers of andere drukwerk, volledig door jou gemaakt of met hulp van de studio van Verspreiden.com. De mogelijkheden voor een huis-aan-huisverspreiding zijn zeer uitgebreid. Je stelt zelf een verspreidgebied samen waarbij je zelfs kunt filteren op postcodes die het best bij jouw doelgroep passen. Binnenkort lanceert Verspreiden.com zelfs een nieuwe Direct-Mail module met een heleboel mogelijkheden. Verspreiden.com maakt huis-aan-huisverspreiding en direct-mails versturen eenvoudig voor ieder bedrijf en iedere organisatie.

Neem contact met ons op

Verspreiden.com en Zichtbaar.nu zijn twee merken van Trainews Media. Als je interesse hebt in deze diensten of wanneer je daar vragen over hebt kun je contact opnemen met Trainews Media via 0113 70 02 02 of support@trainews.nl. We helpen je graag!