Abonneren  Inloggen

UV Days 2023: Internationale industriële meeting in Nürtingen

10 mei 2023

Na de UV Days on Air in het Coronajaar 2021 is IST METZ verheugd de elfde editie van hun huisbeurs van 4 tot 6 juli 2023 op hun locatie in Nürtingen te kunnen houden. Met 55 exposanten en meer dan 1.000 bezoekers uit 41 landen was het laatste UV Days-evenement in 2019 groter dan ooit tevoren.

De focus van UV Days 2023 zal de inhuldiging zijn van het LED LAB en de nieuwe UV Technology Campus, die IST METZ zal gebruiken als onderzoeks- en kennisplatform. In de toekomst vinden hier klantbezoeken, trainingen en laboratoriumtesten plaats - live ter plaatse of via stream. Momenteel zijn de verbouwingswerken in volle gang, zodat de UV Days het ideale decor vormen voor een ceremoniële opening.

Lezers van PRINTmatters worden van harte uitgenodigd om deel te nemen en deel uit te maken van 's werelds grootste huisbeurs voor UV- en LED-technologie. Aanmelden voor het evenement kan op via de speciale website.

Meer informatie en aanmelden voor de UV Days 2023