Abonneren  Inloggen

Inspirerende 9e editie van ‘Het Congres’

14 september 2023

Op 19 oktober organiseert het Belgische VIGC in het Lamot in Mechelen (B) de 9de editie van "Het Congres". Tijdens het event staan de schijnwerpers op ondernemerschap, digitalisatie en technologische innovatie.

Het Congres groeide sinds 2015 uit tot een vooraanstaand platform voor het verkennen van de nieuwste trends, technologieën en strategieën die de print- en grafische industrie vormgeven. Met een divers aanbod aan presentaties, interviews en panelgesprekken mikt VIGC weer op een succesvolle editie.

Presentaties en casestudies

Met sprekers van binnen en buiten de grafische industrie, biedt Het Congres ook dit jaar weer een divers en kwalitatief programma aan. De presentaties en case studies zullen inspireren en aan het denken zetten.

Enkele van de hoogtepunten

How to win the game of life
Ann Wauters, Assistent-basketbalcoach Chicago Sky WNBA – Ex-Belgian Cat

Automatisering en productiviteit als succesrecept voor grafische bedrijven
Panelgesprek: Solidus – Cartim – Buromac / Tadaaz – Moderna

Duurzame producten, procesoptimalisatie en sociaal engagement als motor voor groei
Tom van Uffelen en Marnix Van de Cauter, Universitas Digital Printing

De leider van morgen
Richard van Hooijdonk, Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker

Inzichten en connecties

Jos Steutelings, managing director VIGC: ‘Het Congres blijft een baken van kennis, innovatie en samenwerking voor de print- en grafische gemeenschap. Zoals elk jaar bieden we onze deelnemers nieuwe inzichten, waardevolle connecties en bruikbare aanknopingspunten. In een uitdagende periode focussen op positieve verhalen die energie geven. Dat lijkt ons dé manier om met veel inspiratie naar het bedrijf terug te keren de positieve boodschap van Het Congres aan iedereen binnen het bedrijf door te geven.’

Tickets

Mis deze kans niet om jouw onderneming te versterken. Ga de uitdaging aan en transformeer voor een geslaagde toekomst. Voor meer informatie, alsook de volledige agenda, een lijst met sprekers en het bestellen van tickets kan je surfen naar: www.hetcongres.be.