Abonneren  Inloggen

PRINTmatters Vakdag 2023: Spar met GOC, C3werkt! en A&O Fonds Grafimediabranche over de volgende stap voor jouw organisatie

21 september 2023

Tijdens de PRINTmatters Vakdag op donderdag 12 oktober ontdek je bij onze partners op de beursvloer de nieuwste innovaties op grafisch gebied. Wat kun je bij de stands van GOC en A&O Fonds Grafimediabranche verwachten?

Medewerkers in de grafimedia-, kartonnage- en sign branche opleiden en zorgen voor aanbod waarmee ze zich kunnen blijven ontwikkelen. GOC is dé adviseur en opleidingspartner die de vakkennis in het brede en dynamische grafische landschap versterkt en zo bijdraagt aan het toekomstbestendig houden van bedrijven.

Opleidingen en programma’s

Onze opleidingen zijn afgestemd op de behoeften en uitdagingen die de bedrijven hebben. Gegeven door docenten die uit het vak komen en de taal van jouw medewerkers spreken. Of ze nu net hun loopbaan beginnen of al jaren aan het werk zijn. Onze opleidingen en workshops sluiten op elkaar aan en bieden een doorlopende leerlijn, waardoor steeds een volgende stap gezet kan worden. Of juist het verbreden van vakkennis, vaardigheden en competenties.

Voor het vitaal en toekomstbestendig houden van organisaties en hun medewerkers is GOC voor het A&O Fonds de uitvoerende organisatie van het subsidieprogramma Create your future.

Wil je advies over het toekomstbestendig houden van je organisatie met voldoende, vakbekwame en vitale medewerkers, die zich kunnen blijven ontwikkelen en duurzaam inzetbaar zijn? Kom dan vooral naar stand 12 en 13 tijdens de PRINTmatters Vakdag op 12 oktober.

Bezoek de partnerpagina’s van GOC en A&O Fonds Grafimediabranche op printmattersvakdag.nl.

De PRINTmatters Vakdag vindt plaats op 12 oktober 2023 in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Dit evenement is hét event voor iedereen die werkzaam is in de grafische branche, op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen op grafisch gebied, vakgenoten wil ontmoeten en inspiratie wil opdoen. Schrijf je in en ontvang je gratis toegangsbewijs!


Meer weten over de PRINTmatters Vakdag 2023?

Bezoek de website