Abonneren  Inloggen

Fujifilm werkt samen met eProductivity Software om uitgebreide end-to-end printworkflowproductie te demonstreren

8 december 2023

Fujifilm is een partnerschap aangegaan met eProductivity Software (ePS). Samen willen zij laten zien hoe Fujifilms XMF PressReady-workflowoplossing kan worden gekoppeld en geïntegreerd met het MarketDirect StoreFront e-commerce- en MIS-systeem van eProductivity Software. Daarmee kan de printproductie naar Fujifilms Revoria- en Apeos-serie digitale persen beheerd worden.

Beide oplossingen worden tentoongesteld in de European Print Experience Centers van Fujifilm in Duitsland en België. Ook zullen zij centraal staan tijdens Fujifilms Peak Performance Print-evenement in januari 2024.

Het partnerschap stelt klanten in staat stellen echte voorbeelden te zien van een end-to-end workflow. Van het onboarden van opdrachten via een web-to-print-systeem, tot het registreren van de opdracht in een MIS-systeem en het volledige beheer van een afdrukopdracht om deze te organiseren, op te leggen, te printen en af te werken. Hierdoor kunnen klanten overwegen welke elementen van hun workflow kunnen worden bijgewerkt om waarde toe te voegen aan hun bedrijf.

‘Steeds meer druk om meer printopdrachten te beheren’

‘Deze samenwerking met ePS toont onze toewijding aan het samenwerken met marktleidende leveranciers om een compleet printoplossingaanbod voor onze klanten te creëren’, zegt John Davies, Product Group Manager voor Workflow Systems bij Fujifilm Europe. ‘De groeiverwachting voor digitaal printen is gezond, maar dit betekent dat er steeds meer druk ontstaat om meer printopdrachten te beheren, om zo snellere doorlooptijden te realiseren. Dit kan alleen door ook slimmere automatisering door te voeren. We zijn blij dat onze complete digitale printoplossing, in samenwerking met ePS, de niveaus van end-to-end workflowautomatisering zal bieden die onze klanten nodig hebben.’

John Morley, Global Channel Partner Sales Director, eProductivity Software merkt op: ‘ePS is verheugd om onze reseller-overeenkomst met Fujifilm uit te breiden naar EMEA, na het succes dat we hebben gezien in Azië-Pacific, en we zijn enthousiast over de mogelijkheid om samen te werken en te integreren met Fujifilm oplossingen. Het succes van klanten vormt de kern van wat zowel ePS als Fujifilm doen, en dit is opnieuw een voorbeeld van hoe samenwerken met marktleiders in de sector enorme waarde en kansen voor klanten biedt. Ik heb er vertrouwen in dat dit partnerschap fantastische kansen zal bieden om de efficiëntie te automatiseren, optimaliseren en stimuleren, en we kijken uit naar wat de toekomst deze samenwerking zal brengen.’

Foto boven: John Davies, Product Group Manager for Workflow Systems, Fujifilm Europe (links) en John Morley, Global Channel Partner Sales Director, eProductivity Software.

Bron en foto: Fujifilm


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters​