Abonneren  Inloggen

Chris Roggeband nieuwe ceo Floramedia Group

23 januari 2024

Floramedia heeft per 1 februari 2024 Chris Roggeband benoemd tot de nieuwe ceo. Hij volgt daarmee Joris Verweij op die heeft besloten Floramedia te verlaten.

Roggeband bekleedde leidinggevende functies bij verschillende internationale bedrijven en brengt ervaring en expertise mee uit onder meer automatisering, recyclebare plastics en de land- en tuinbouw.

Positie Floramedia verstevigen

Hij heeft een bewezen staat van dienst in het nastreven van groei en innovatie en is vastbesloten om de positie van Floramedia in de markt verder te verstevigen door het leveren van uitzonderlijke producten en diensten aan klanten voort te zetten.

Groeikoers voortzetten

Roggeband ziet het als zijn missie als nieuwe ceo om de groeikoers van Floramedia voort te zetten. ‘Ik ben erg blij dat ik deel mag uitmaken van de toekomst van Floramedia en kijk ernaar uit om met het succesvolle team van Floramedia te werken.

Onder de vlag van CCL Industries

Onder de vlag van CCL Industries willen we een nog sterkere internationale speler worden in de groene sector. Samen bouwen we verder aan onze productportfolio en klantenbasis met onze kennis en hoogwaardige kwaliteit van creëren en produceren.’