Abonneren  Inloggen
Van onze partner Dataline

Kartonnagebedrijf Hubregtse vertrouwt op MultiPress voor de administratieve ondersteuning

3 april 2024

Kartonnagebedrijf Hubregtse, ontstaan uit de Hubregste Groep en nu onderdeel van de Ranheim Groep in Noorwegen, maakt optimaal gebruik van MultiPress om hun internationale productie aan te sturen.

Hubregtse levert robuuste kartonnen dozen aan de vismarkt in Noorwegen, Chili en Nederland. Ze kozen voor MultiPress, omdat ze behoefte hadden aan een geïntegreerd MIS/ERP-systeem, een alles-in-één-oplossing. MultiPress integreerde naadloos met hun productieprocessen, waardoor ze elke stap van calculatie, orderverwerking, magazijnbeheer tot facturatie konden stroomlijnen. De doorgedreven automatisering bezorgde hen meer structuur en efficiëntie, maar ook hun administratieve werklast werd aanzienlijk verminderd.

Bekijk hier de testimonial video om te ontdekken hoe Hubregtse en Dataline samenwerken, want MultiPress stimuleert ook in de kartonnage-sector een gezonde groei wat betreft de professionele bedrijfsvoering!